Catering Texel

Bent u op zoek naar catering op Texel? Smakelijk & Meer verzorgt het graag! Van een eenvoudige lunch tot de gehele verzorging van uw feest. Samen zoeken we naar de juiste ambiance en passen wij de catering helemaal aan op uw wensen en budget.

Catering Texel: onze mogelijkheden

Elk feest en elke gelegenheid is anders. Smakelijk & Meer gelooft in catering op maat en werkt daarom niet met een standaard menu.

Voor uw feest/evenement maken wij een op uw wensen afgestemde offerte. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken welke wensen u heeft. Naar aanleiding daarvan maken wij een passende offerte.

Van BBQ en picknick tot buffet

Wij verzorgen barbecues, saladebuffetten, lunches, diners en picknicks. Maar ook een haringkar – waar wij de haring ter plaatse schoonmaken en serveren – behoort tot de mogelijkheden. We denken graag out of the box

Tesselse Oesterman

Onze Tesselse Oesterman komt graag bij u langs om op locatie oesters schoon te maken. Uitgerust met een flinke voorraad oesters, een oesterhandschoen en –mes lopen we tussen uw gasten rond. Natuurlijk werkt de Tesselse Oesterman alleen met de beste en verste oesters die het seizoen te bieden heeft en vertellen we diverse leuke feitjes en weetjes over de oester. We komen al langs vanaf 100 oesters! Voor grotere evenementen heeft de Tesselse Oesterman ook een oesterbar tot zijn beschikking. Hier maken we lekkere smaakcombinaties en serveren we ook graag een glaasje champagne of prosecco.

Tesselse Gambaman

Naast de Tesselse Oesterman, komt ook de Tesselse Gambaman graag bij u langs. De gamba’s zijn gekookt in een heerlijk bouillon en – terwijl we rondlopen tussen uw gasten – maken we de gamba’s schoon. Uiteraard worden ze naar wens op smaak gebracht met een sausje.