Ons verhaal

Smakelijk & Meer, Oesters & Meer, De Tesselse Oesterman… hoe zit het nu eigenlijk en hoe heet ons bedrijf nu precies? Dat zullen we eens uitleggen!

Hoe het begon | De Tesselse Oesterman

In 2007 ging Martin Zeeman met twee emmers vol oesters, een oesterhandschoen en –mes aan de slag als De Tesselse Oesterman. Daarmee liep - en loopt - hij tussen de mensen door op verschillende feesten, evenementen en andere gelegenheden.

Uitbreiding van de werkzaamheden | Oesters & Meer

Al snel besloot hij, samen met zijn vrouw Karina, ook oestertochten en workshops te organiseren. Steeds vaker werden ze gevraagd om ook andere hapjes te verzorgen. Vanwege de uitbreiding van de werkzaamheden werd de naam in 2009 veranderd in ‘Oesters en Meer’.

Een winkel erbij | Smakelijk & Meer

Twee jaar later werd weer een grote stap gezet. Martin en Karina openden een nieuwe delicatessenzaak in het centrum van Den Burg. In dit winkeltje, dat de naam Smakelijk & Meer kreeg, worden onder andere brood, belegde broodjes, olijven, salades, tapas, wijn en leuke kookaccessoires verkocht.

Smakelijk & Meer is sindsdien ons centrale punt, maar uiteraard zijn wij ook met alle andere activiteiten doorgegaan. In onze winkel maken we de hapjes en gerechten voor de catering klaar en treffen we de voorbereidingen voor de diverse workshops en oestertochten. En natuurlijk gaat ook de Tesselse Oesterman nog regelmatig op pad.