Workshop Texel

Voor een gezellige workshop op Texel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende workshops en proeverijen aan. Deelnemen aan een workshop of proeverij kan door u telefonisch of via de mail aan te melden. Kijk in de agenda wanneer de workshop van uw keuze wordt georganiseerd en reserveer een plekje!

Onze workshops

Smakelijk & Meer verzorgt een Oesterworkshop, Sushiworkshop, Finger Food workshop en Texelse workshop. Bij alle workshops wordt u welkom geheten met een hapje en een drankje. Na een korte uitleg gaat u in groepjes aan de slag om culinaire hoogstandjes te maken, uiteraard met de nodige begeleiding. Na het kokkerellen eten we hapjes en gerechtjes samen op, eventueel gecombineerd met bijpassende wijnen.

Duur van de workshops

Alle workshops duren ongeveer 3 uur.

Kijk in onze agenda voor actuele data

Proeverijen

Gaat u liever niet zelf aan de slag, maar wilt u wel culinaire verrassingen proeven? Dan is onze oesterproeverij een goede optie!

Workshop Texel voor groepen

Natuurlijk kunnen wij ook een workshop of proeverij organiseren voor alleen uw eigen gezelschap. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Wij komen graag bij u langs of organiseren een culinair spektakel op één van onze locaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op